REPERTOIRE MICHAEL NOBBE

Opwarmen voor de sterren

Michaels carrièretrein dendert voort. In 1998 organiseert hij twee keer een uitverkocht gala in Zwanenburg. Daarna volgen voorprogramma’s van Frans Bauer en Marco Borsato en optredens met bekende artiesten als Sugar Lee Hooper, Robert Leroy, Mick Harren, Wolter Kroes en vele anderen. Hij beliep al vele podia en maakte zo al duizenden mensen blij met zijn warme stemgeluid.

De zingende opticien

De muziekwereld biedt maar weinig zekerheid. Daarom volgt Michael Nobbe zijn eigen road to success en brengt zijn opleiding tot opticien in de praktijk. Via Vroom en Nobbe Optiek, de Amsterdamse zaak van zijn vader, Koster Optiek in IJmuiden en Het Huis Opticiens in Hoorn eindigt hij uiteindelijk bij zijn eigen, zeer succesvolle zaak: Michael Nobbe Optiek in het Noord-Hollandse Zwaagdijk. Rondom de drukte van zijn optiek zingt Michael nog volop. In maart 2016 brengt hij zijn eerste single uit: Sterker dan voorheen.
Inmiddels zijn we vele singles en prachtige optredens verder en kijken we vooruit naar 2018, een nieuw jaar met prachtige vooruitzichten.

Maatwerk optreden voor uw evenement

Als u een artiest boekt wilt u natuurlijk het liefst een maatwerk optreden voor uw evenement. Het is tenslotte uw feestje. Michael Nobbe neemt uw wensen als uitgangspunt voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Stijl

Leuk, u geeft een feestje! Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, werkjubileum of een pensionering, een bedrijfsfeest of misschien een groot evenement; Michael Nobbe laat graag van zich horen. Voor elke gelegenheid geldt dat u zelf ideeën hebt over de sfeer, het verloop en misschien zelfs de soort muziek. Heeft u favorieten of is er muziek die u juist absoluut niet wilt horen? Gaat u voor het Nederlandse levenslied of heeft u een voorkeur voor Engelstalige muziek? Het repertoire van Michael Nobbe is bijzonder breed en bevat gegarandeerd muziek die u en uw gasten aanspreekt.

Programma

Geeft u een diner of wordt er gedanst? Zijn er gasten die een stukje willen doen of wilt u zelf misschien een toespraak houden? Bespreek het met Michael. Hij kan zorgen voor de aankondiging en zelfs voor een microfoon als dat nodig is. Als rasechte entertainer maakt hij er graag iets bijzonders van.